Jognyilatkozat

 

border lay

 

A jelen honlapon elérhető adatok, információk felhasználása a felhasználó felelősségére történik. A honlap letöltésével, megtekintésével a látogató elfogadja az alábbi feltételeket, a jelen jognyilatkozatban foglalt felelősség-kizárásokat és felelősség-korlátozásokat.

Amennyiben Ön úgy gondolja, hogy ezen feltételek Önnek nem felelnek meg, úgy kérjük hagyja el a weblapot.

 

Ezen az oldalon elérhető anyagokat és információkat, mint a weboldal tulajdonosa, Egri Ildikó tette közzé. Az oldalon megjelenített információk kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. A cikkek, tanácsok és hasznos linkek semmilyen körülmények között nem tekinthetőek kizárólagos szakvéleménynek és nem minden esetben teljes körűek.

 

A honlap külalakja, tartalma, képanyaga  az Ulmi Dog Kennel tulajdona. A honlapon található anyagok a magyar és a nemzetközi szerzői -, valamint szellemi alkotásokra vonatkozó egyéb jogszabályok védelme alatt állnak. Nem használhatók fel sem részben, sem egészben. Nem másolhatók, nem linkelhetők a forrás feltüntetése nélkül és nem tehetők közzé az Ulmi Dog Kennel erre vonatkozó, előzetes, írásos engedélye nélkül.

 

A honlap szöveges tartalmának idézése megengedett, feltéve, hogy a további felhasználás nem üzleti vagy lejáratás céljából történik, és a forrás ( www.ulmidog.hu szerző: ..........) feltüntetésre kerül. A grafikák, ábrák, szöveges részek illetéktelen - írásos engedély vagy forrás feltüntetés nélküli- részben vagy egészben történő felhasználásakor a felhasználó köteles a honlap tulajdonosa által meghatározott szerzői díjat megfizetni!

 

A weboldalon elhelyezett anyag ismert szerzői minden esetben feltüntetésre kerültek. Ha olyan anyagot talál, mely bizonyítottan és kizárólagosan az ön jogtulajdona, haladéktalanul írjon nekünk e-mailt, hogy a szerzőt megjelölhessük, vagy a szellemi terméket eltávolíthassuk a weblapról.

 

Az Ulmi Dog kennel folyamatosan frissíti a honlapon elhelyezett tartalmat, azonban ezek pontosságát nem tudja garantálni. A honlapon lévő információk a rájuk vonatkozóan feltüntetett időpontban, ennek hiányában a honlapra történő feltöltés idején aktuális helyzetet tükrözik; azonban az információk csak időleges tájékoztatást nyújtanak, és az idő múlásával, valamint a körülményekkel megváltozhatnak. Az Ulmi Dog kennel fenntartja a jogot, hogy a honlap tartalmát részben vagy egészben bármikor megváltoztassa.

 

Az Ulmi Dog kennel nem tartozik felelősséggel bármilyen, esetlegesen bekövetkező közvetlen vagy közvetett kárért, vagy veszteségért, amelyek honlapjának használatából, annak nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek; illetve amelyek számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, az oldalra vezető linkekből, és/vagy más oldalakon közölt információk használatából vagy más hasonló okból származnak, valamint a honlapon elhelyezett linkkel hivatkozott, harmadik személy által fenntartott külső oldalak tartalmáért.

 

Az Ulmi Dog kennel nem tudja garantálni, hogy weboldalának működése minden körülmények között zavar-, és hibamentes lesz; valamint hogy a weboldal illetve a tároló szerver vírus- és más kártékony tartalomtól mentes, ugyanis ezen körülmények nincsenek az Ulmi Dog kennel teljes irányítása alatt.

 

paws 02

utolsó firssítés:  2016.dec 04